شرکت سهند ارتباط خاورمیانه
تلفیق خلاقیت و یکپارچگی

پچ کورد

انتشار در 29 آبان 1401 در

پچ کورد به چه معناست؟

امروز در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم پچ کورد فیبر نوری چیست ؟ این طولی از کابل با کانکتورهایی در هر انتهای آن است که برای اتصال دستگاه های انتهایی به منابع برق استفاده می شود. این کابل ها عمدتا برای اتصال یک دستگاه الکترونیکی به دستگاه دیگر استفاده می شوند. آنها معمولاً کابل‌های مسی هستند که دارای کانکتورهای RJ45، TERA یا GG45 در هر دو انتها هستند. پچ کورد را می توان پچ کابل نیز نامید.

پچ کورد بسته به زمینه می تواند به هر یک از تعدادی سیم یا کابل اشاره داشته باشد. در صنعت موسیقی، از این طناب ها برای اتصال سازها به تقویت کننده ها و تولید قطعات به یکدیگر استفاده می شود. میکروفون‌ها از آن‌ها استفاده می‌کنند و سیم‌های داخلی هدفون را می‌توان پچ کابل یا سیم نامید. در شبکه‌های رایانه‌ای، سیم پچ به کابل اترنت اشاره دارد که برای سیم‌کشی رایانه‌ها به روتر استفاده می‌شود. سایر صنایع نیز ممکن است به انواع مختلف کابل کشی با این اصطلاح اشاره کنند.

طول اکثر پچ کوردها 6 فوت (تقریباً 2 متر) است. همانطور که سیگنال های الکتریکی از طریق سیم عبور می کنند، مقاومت باعث کاهش سیگنال می شود. برای جلوگیری از این امر، طناب‌های بلندتر معمولاً دارای قطر ضخیم‌تر با محافظ بهتر و ضخیم‌تر هستند. در نتیجه، یک طناب 25 فوتی (7.6 متری) نسبت به همتای کوتاهتر خود بسیار گرانتر خواهد بود. به طور معمول، کابل های بلندتر به عنوان کابل مار شناخته می شوند.

کاربرد پچ کورد چیست ؟

این نوع طناب می تواند از سیم مسی سنتی یا کابل فیبر نوری ساخته شود. اولی در اکثر صنایع استاندارد است و به طور گسترده در صنعت موسیقی استفاده می شود. کابل صوتی و تصویری RCA یک نوع است، همانطور که کابل پچ گیتار که ساز را به آمپلی فایر متصل می کند، یک نوع است. این کابل ها همچنین برای هدایت سیگنال ها به تخته های میکس، پردازنده ها، تهویه مطبوع، ماشین های درام و سایر ابزارها و قطعات استفاده می شوند. ویژگی هایی که یک نوع سیم برق را از نوع دیگر جدا می کند عبارتند از ضخامت، محافظ، طول و اتصال دهنده ها.

پچ کورد را می توان پچ کابل نیز نامید.

از کابل فیبر نوری برای تولید کابل های اترنت استفاده می شود. این نوع کابل از الیاف شیشه ساخته شده است و می تواند داده ها را سریعتر از کابل کشی های سنتی انتقال دهد و در عین حال پهنای باند بیشتری را نیز مدیریت کند. کابل فیبر نوری به آرامی جایگزین خطوط تلفن مسی برای ارائه خدمات تلفن، تلویزیون کابلی و اینترنت می شود. این رسانه مطلوب برای رله سیگنال دیجیتال است.

کابل اترنت در ضخامت ها، انواع و طول های مختلف موجود است. کابل کشی اسپوله نسبت به کابل های پیش برش ارزان تر است و می توان از آن برای ساخت سیم های سفارشی استفاده کرد. غلاف بیرونی کابل اترنت معمولاً دارای کد رنگی است و دارای مشخصات برای شناسایی آسان است. کانکتورها معمولا RJ-45 هستند که شبیه جک های تلفن بزرگ هستند. زمانی که از اتصال بی سیم استفاده نمی شود، این کابل کشی از رایانه به روتر شبکه اجرا می شود.

Techopedia اینگونه توضیح می دهد

در واقع پچ‌کوردها کابل‌های الکتریکی یا نوری هستند که برای اتصال یک دستگاه الکترونیکی یا نوری به دیگری برای مسیریابی سیگنال استفاده می‌شوند. انواع مختلف دستگاه ها را می توان از طریق پچ کورد متصل کرد. طناب ها در رنگ های مختلف تولید می شوند به طوری که به راحتی قابل تشخیص هستند و طول آنها بین 3 اینچ تا 20 فوت است.

 

انواع مختلف پچ‌کوردها شامل کابل‌های توسعه هدفون، کابل‌های میکروفون، کانکتورهای کوچک تلفن، کانکتورهای XLR و سیم‌های ضخیم هستند که سیگنال‌های ویدئویی یا تقویت‌شده را حمل می‌کنند. پچ کابل‌های اترنت نوعی از کابل‌های وصله مشترک برای کاربران روزمره کامپیوتر هستند، زیرا برای ساخت شبکه‌های کامپیوتری خانگی استفاده می‌شوند. این کابل ها از روکش استاندارد طراحی شده است تا بادوام و انعطاف پذیر باشند. کابل های متقاطع، کابل های پچ اترنت خاصی هستند که مستقیماً دو رایانه را به هم متصل می کنند.

نوع دیگری از کابل کشی که به پچ کورد ساخته می شود، کابل کواکسیال است که بیشتر برای اتصال سیگنال کابل به تلویزیون یا جعبه کابل استفاده می شود. کواکس با پیچاندن سیم مش در اطراف یک مرکز “گرم” تولید می شود. سیم کشی مش زمین را منتقل می کند، در حالی که مرکز سیگنال را منتقل می کند. اغلب با اتصالات BNC، یک کلاه فلزی با یک پین مرکزی استفاده می شود.

 

پچ کوردها معمولاً در هر جایی که لوازم الکترونیکی یا سیم کشی فروخته می شود در دسترس هستند. قبل از خرید سیم، خریداران باید مطمئن شوند که کانکتورها برای کاربرد مورد نظر صحیح هستند و مشخصات و طول کابل مطابق با نیازهای کاربر است.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

منبع : Techopedia

 

شاید به این مطالب نیز علاقه داشته باشید